Det er nyt at man kan optage billeder fra en hel dags jagt med en proff. fotograf som følger dagens forløb.

Jeg møder ved parolen og er først færdig efter paraden.I løbet af dagen tager jeg billeder af samtlige detagende jægere som a) min 2 portrætter,b) min 2 action billeder.På grund af mit udstyr er jeg i stand til at fastfryse spændende  jagt situationer f.eks. en skudt fasan i luften,  hunden når den rejser en fugl eller kommer i fuld fart med en apportering,fugle som går på vinger eller krudt røg fra et skud.Disse muligheder gør at der tillægges ekstra spænding i din CD.

For at danne en helhed således at man evt. senere kan måske mødes en aften og hygge sig med en slide show på TV skærmen af den foregående jagt, optager jeg parolen,hunde, apportører, evt. klapper, frokosten, pludselige opståede situationer!,vildet, naturen på stedet og afslutningsvis paraden.Alt i alt får man en detaljeret visuel oplevelse af en af de måske bedste jagt dage i indeværende sæson.

Jeg har over 40 års jagt erfaring i ind og udlandet, både med riffel og hagl, jeg har bl. andet været natur og jagt formidler for jægerforbundet, arbedet på en nature skole og har haft eget jagt rejse bureau.Med denne bagrund har jeg fuld forståelse på både hvad men vil se og hvordan en fotograf skal være på en jagt (både sikkerheden  og diskretion)

Der bliver produceret en CD til hver af  jagt deltagerne, hvor man på et senere tidspunkt kunne fremstille papir billeder eller evt. plakater til ophæng på kontoret  i hjemmet eller i jagt stuen.Dette kan jeg også står for.

N.B. af hensyn til ikke jægere som besøger hjemme siden,  viser jeg ikke billeder af skudt vildt, selv om skydning af  vildtet  øger spændingen i et jagt billed serie.