Jeg tilbyder 3 muligheder for bryllupsfotografering.

Bryllupsfotografering. Vi mødes ved et på forhånd valgt sted og jeg optager billederne af brudeparret, tidsforbrug ca. 1- 2 timer.

Fra kirken til receptionen. Jeg fotograferer en rapportage i og omkring kirken hvor billederne danner baggrund for et evigt minde af bryllupet. Ved receptionen tager jeg billeder af samtlig gæster både som opstillede og spontane (hvor man ikke er opmærksom på at blive fotograferet) tidsforbrug 4-5 timer.

fra hjemmet til brudevalsen. Jeg starter enkeltvis hos både bruden og gommen, følger med til kirken, optager i selve kirken (hvis tilladt) udenfor kirken, vi kører afsted til bryllupsfotograferingen. Ankommer til receptionen, gavebord, gæsterne, orkesteret, køkken/serveringpersonalet, talerne, middagen, sang indlæg, kageskæring og brudevalsen. Der bliver et  helhedsminde fra bryllupet fra start til slut på ca. 4-600 billeder. Tidsforbrug ca. 10-12 timer.

 

Alle billederne bliver optaget med professionel Nikon fotoudstyr, leveret færdig redigeret i høj opløsning  på en CD klar til visning på TV skærm eller til papir billeder. Der medfølger et sæt billeder i farver og et i sort/hvidt.

Da jeg også er grafisk designer kan jeg jeg tilbyde en flot bryllupsbog professionelt fremstillet/designet med udvalgte billeder fra brylluppet og jeres egen tekst.

Samtidig som tegner/illustrator tilbyder jeg digital maleri af brudeparret eller et portræt billed udført i olie maling på lærred i flot ramme.

NYT NYT NYT !

Som en del af mit tilbud, inkluderer jeg nu, professionel video optagelser af selve vielsen samt talerne og sangene ved festen. Ren video optagelser af hele brylluppet eller festen er også en mulighed.